Wenger er den største treneren
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Ifølge rapporter, Den tidligere Arsenal-forsvareren Lauren mener Enrique er egnet til å bli Wengers etterfølger. Wenger vil forlate Arsenal etter sesongens slutt. Sluttet sin 22-årige Billige Fotballdrakter Arsenal trener karriere, Mediene rykter at Allegri og Enrique er de mest populære kandidatene for å lykkes Wenger. Som Lawrence, den to ganger Arsenal og uovervinnelig Arsenal i sesongen 2001-02, trodde Lauren, Tidligere Barcelona trener er veldig egnet for denne jobben.

" Jeg vil velge Enrique, Den første er at Barcelonas stil ligner Arsenals stil. For det andre har han den slags morderinstinkt som trener store lag. Du trenger en trener med en sterk personlighet og beastinstinkt for å kontrollere alt. "

Det er imidlertid nødvendig å transformere Drakt Arsenal som ikke har scoret ligatittelen i 14 årstider. Det vil være en skremmende oppgave. Selv om Wenger ikke har vært i stand til å lede laget de siste årene, Men Lauren sa at han fortsatt er Arsenals største trener. " Han er den største treneren jeg noensinne har spilt. Det er også klubbens største trener. " Lauren sa. " Han tilpasset George Grahams taktikk. Brakt forskjellige stiler til Arsenal. Han gjorde mange innovasjoner i spillet. La Arsenal alt bli bedre. "





:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: